LogoGC

greatercopenhagen_logo_white_rgb

Erasmus+: Nye indkaldelser og ny programguide for 2018

Nye indkaldelser og den nye 2018 programguide for Erasmus+ er netop offentliggjort med endnu flere midler end sidste år. Omkring 215 millioner kr. er afsat til danske ansøgere, hvilket er 50 millioner kr. mere end sidste år.

Europa-Kommissionen har netop offentliggjort den nye programguide for uddannelsesprogrammet Erasmus+ og projektindkaldelser for 2018 under det populære program. Dermed er det endnu en gang muligt for sjællandske institutioner og organisationer at søge om tilskud til fx mobilitetsprojekter eller samarbejdsprojekter på tværs af EU-lande.

Et nyt tiltag i programmet er ”ErasmusPro”, som skal opfordre erhvervsskoleelever til at tage længere lærlingeophold i op til 12 måneder. Det bliver også nemmere for skoler at udveksle elever som en del af et strategisk partnerskab. Derudover er de såkaldte ”Sector Skills Alliances” genindført i programguiden for 2018, hvilket er projekter, der søger at tilpasse erhvervsuddannelserne til behovene på arbejdsmarkedet.

Hvis du ønsker inspiration til dit næste Erasmus+ projekter eller sparring på en projektide, så kom til vores workshops den 14. november i Guldborgsund og den 27. november i Køge eller Slagelse. Find mere information her.

Udvalgte ansøgningsfrister

(For alle ansøgningsfrister under Erasmus+ programmet i 2018 se Uddannelses- og Forskningsministeriets hjemmeside.)

Mobilitetsprojekter inden for dagtilbud, grundskole og ungdomsuddannelse, erhvervsrettet grund- og efteruddannelse, videregående uddannelse samt almen voksenuddannelse og folkeoplysning.

Frist: 1. februar 2018 kl. 12.00

Strategiske partnerskaber inden for dagtilbud, grundskole og ungdomsuddannelse, erhvervsrettet grund- og efteruddannelse, videregående uddannelse samt almen voksenuddannelse og folkeoplysning.

Frist: 21. marts 2018 kl. 12.00

Knowledge Alliances

Frist: 28. februar 2018 kl. 12.00

Sector Skills Alliances

Frist: 28. februar 2018 kl. 12.00

  • Var denne artikel nyttig?
  • Ja   Nej