LogoGC

greatercopenhagen_logo_white_rgb

Haster! Hurtigere og bedre digitalisering

Haster! Spændende projektide under Interreg Nordsøen om regionale digitaliseringsstrategier søger danske partnere. Interessetilkendegivelse senest den 23. maj.

Den digitale revolution ændrer vores samfund markant og lægger pres på regionale aktører og organisationer til at omfavne digitaliseringen for at skabe et udviklet og konkurrencedygtigt samfund.

Der er derfor behov for, at alle regionale interessenter maksimerer deres indsats for at skabe og forbedre den regionale digitale transformation. Dette er særlig vigtigt i overgangsregioner, hvor den regionale politik skal fostre udviklingen af en digital infrastruktur og innovativ anvendelse af IKT.

Derfor ønsker den tyske konsulentvirksomhed AteneKOM at udvikle og forbedre den regionale digitaliseringsstrategi gennem projektet Re-DIGIT, der særligt fokuserer på at skabe et digitalt økosystem. For at gøre dette fokuserer projektet på tre områder:

  • Udvikling af hurtig bredbånd- og internetinfrastruktur til alle i regionen
  • Metoder til at forbedre styring og deltagelse fra alle interessenter i den digitale ændringsproces
  • Metoder til at forbedre interregionalt samarbejde

Projektet ønsker at erfarings- og vidensudveksle policy-anbefalinger og know-how mellem de deltagende regioner. Dette gøres blandt andet via regionale workshops og målrettet træning med det formål at udvikle anbefalinger til, hvordan regioner kan booste deres digitale transformation.

I anden fase af projektet vil udvalgte regioner teste digitale kontorer. Formålet er at kunne tilbyde lokal rådgivning og skabe et fælles forum for projekter, der kan drive den digitale udvikling.

Udviklerne af Re-DIGIT er ateneKOM. De leder efter regionale myndigheder, der ønsker at udvikle deres digitale miljø, og de er særligt interesserede i en dansk partner. Deadline for interessetilkendegivelse er onsdag den 23. maj.

Kort om projektidéen

Titel

Re-DIGIT – Digital Transformation policies towards smarter regions

Program

Interreg Nordsøen

Udvikler / leadpartner

ateneKOM

Tidshorisont

Interessetilkendegivelse inden den 23. maj 2018.

  • Var denne artikel nyttig?
  • Ja   Nej