LogoGC

greatercopenhagen_logo_white_rgb

Simplere, skarpere, smartere – hjemmeside og nyhedsbrev i nyt format

Vores hjemmeside og nyhedsbrev har fået en overhaling. Læs her om, hvordan du nu får skarpere informationer, og om hvordan du skal forholde dig.

Kære bruger af zealanddenmark.eu og abonnent på vores nyhedsbrev

Som du formentlig har bemærket har vi de seneste måneder foretaget en lang række ændringer af både hjemmeside og nyhedsbrev. Det har vi gjort for at gøre vores formidling endnu skarpere.

Ændringerne har betydning for, hvordan og hvor ofte du modtager dit nyhedsbrev, og hvordan du tilgår information og artikler på hjemmesiden. Vi vil derfor i det følgende forklare, hvilken betydning ændringerne har for dig.

Men lad os først og fremmest beklage, at vi har rodet og rumsteret på det seneste. Både på hjemmeside og med utilsigtede testnyhedsbreve i din indbakke. Forhåbentlig viser alt det nye sig rodet værd. Og vi skulle heldigvis nu være tilbage i mere normale omdrejninger.

Her er de vigtigste ændringer:

Nyt look

Først og fremmest har vi givet både nyhedsbrevet og hjemmesiden en makeover. Den visuelle stil er blevet simplere og er holdt i få og enkle farver. Resultatet skulle gerne blive bedre overblik for dig som bruger.

Interesseområde først

Dernæst har vi vendt vores menustruktur om på hjemmesiden, således at det nu er de emneområder, som ZealandDenmark arbejder med, der er bærende. Det betyder, at du nu kan tilgå eksempelvis nyheder inden for et bestemt område mere direkte. Alt den samme viden er fortsat til stede på hjemmesiden, men tilgås altså efter interesseområde.

Skarpere afgrænsning

Og emnerne er tilmed blevet færre. I henhold til ZealandDenmarks strategi, hvor vi har defineret tre afgrænsede policy-specialiseringer, har vi tilsvarende defineret tre emneområder, der svarer til specialiseringerne.

Nyhedsbrevet har gennemgået samme ændringer, og valgmulighederne er for overblikkets skyld blevet færre. Samtidig vil nyhedsbrevet udkomme sjældnere, men til gengæld får du så en samlet pakke med artikler, partnersøgninger, indkaldelser og andet inden for dit eller dine interesseområder.

Opslagsværk

Søgefunktionen på hjemmesiden har fået et løft, så du nu endnu bedre kan bruge hjemmesiden som opslagsværk. Hvis du begynder at søge på et ord eller et emne, vil søgefunktionen blandt andet foreslå dig helt specifikke artikler om emnet.

Nyttigt eller ej?

Vi vil altid gerne forbedre os og tilpasse vores ydelser. Her er din mening som bruger vigtig! Vi har derfor indsat et hurtigt ja/nej-spørgsmål i bunden af hver artikel på hjemmesiden, hvor vi beder dig tage stilling til, om det, du lige har læst, var nyttigt for dig. Det håber vi, du vil fortælle os!

 

Du skal ikke gøre noget selv, medmindre…

Omstruktureringerne betyder samtidig, at du som abonnent automatisk er blevet flyttet til en af de nye emneområder. I denne oversigt kan du se hvorhen.

Det betyder, at du ikke behøver foretage dig yderligere, hvis du er landet rigtigt. Hvis du derimod ikke mener, at du er landet i det rette emne, kan du ændre dit abonnement ved at klikke på linket i bunden af de e-mails, du modtager.

Du er herudover meget velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål og/eller de fejl og mangler, der fortsat måtte være i både nyhedsbrev og på hjemmesiden.

 

  • Var denne artikel nyttig?
  • Ja   Nej