LogoGC

greatercopenhagen_logo_white_rgb

Undskyld vi roder! Vi bygger om…

Hvis vores hjemmeside og vores nyhedsbrev virker mindre stabile, end de plejer, og måske ser mærkelige ud, er det, fordi vi er ved at gøre dem endnu skarpere.

Når en motorvej skal udbygges eller hullerne i asfaltens skal repareres, kører trafikken ikke optimalt, mens arbejdet står på. Når patienten lige er blevet opereret i knæet, går der en tid, før han eller hun kan gå ordentligt på det igen.

Lidt det samme er tilfældet, når det gælder teknologi.

Den kommende tid foretager vi en række ændringer på zealanddenmark.eu og i nyhedsbrevet Sjælland EU Nyt, der skal tilpasse begge de forandringer, som vores nye strategi og handlingsplanen for 2017-2018 medfører for både ZealandDenmark og vores kommunikationsindsats.

Grundlæggende handler ændringerne om at skærpe fokus og tilpasse os ændringer i opgaveporteføljen. Vi planlægger overordnet at fortage disse ændringer:

  • Færre men skarpere emneområder – både i hjemmesidemenuen og nyhedsbrevet
  • Hertil kommer en række grafiske og strukturelle tilpasninger
  • Nyhedsbrev udgives sjældnere men indeholde mere
  • Kommunikationsaktiviteten vil i stigende grad også foregå på de sociale medier, Twitter og Facebook (se link til vores profiler nederst)

 

Vi vender naturligvis tilbage med et større overblik over de ændringer, vi har foretaget, når vi er færdige med at bygge om, hvor det også vil fremgå, hvordan du skal forholde dig til ændringerne som bruger.

I mellemtiden håber vi på forståelse og tilgivelse, mens vi roder.

 

  • Var denne artikel nyttig?
  • Ja   Nej
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn