LogoGC

greatercopenhagen_logo_white_rgb

Vær med til at forbedre byggesektoren gennem ny teknologi

Et nyt Erasmus+ projekt søger erhvervsskoler til at sprede viden om brugen af BIM-teknologien på erhvervsuddannelserne. Frist for ansøgningen er mandag den 19. februar 2018.

Byggesektoren kan være udfordret ved en kompliceret samarbejdskultur der kan medføre misforståelser, forsinkelser og øgede udgifter. Den nye såkaldte BIM-teknologi (Building Information Modeling) kan mindske netop disse og forbedre samarbejdet mellem de forskellige aktører.

Ved at blive en del af nyt Erasmus+-projekt kan sjællandske erhvervsskoler være med til at introducere og udbrede brugen af den nye BIM-teknologi til gavn for både de studerende og erhvervssektoren generelt. Den nye BIM-teknologi er et digitalt værktøj hvis implementering kan sikre bedre sjællandske nyuddannede samt forbedre samarbejdet mellem arkitekter, bygningskonstruktører og andre fagfolk og dermed nedbringe udgifterne.

Projektet, søger partnere i form af erhvervsskoler, der har en interesse i at introducere den nye teknologi i deres uddannelsesforløb og dermed bidrage til et fremtidigt øget brug af denne i sektoren.

Projektet, der skal trække sig over en periode på 24-36 måneder, har til formål at integrere den nye teknologi i erhvervsuddannelserne og sikre et mere koordineret og omkostningsreduceret samarbejde.

Kort om projektideen

Lead partner

IES MIGUEL DE CERVANTES

Kontaktperson på projektet

Marta Melgarejo: mmelgarejo@ctcon‐rm.com

Potentielle partnere

Højere uddannelses institutioner, private eller offentlige SMV’er og erhvervsskoler.

Deadline

Den 19. februar 2018

  • Var denne artikel nyttig?
  • Ja   Nej