LogoGC

greatercopenhagen_logo_white_rgb

Bedre investeringer til forebyggelse og sundhedsfremmende initiativer

Ønsker du at lære, hvordan man investerer i forebyggelse og sundhedsfremme i din region eller kommune? Så tilmeld dig EuroHealthNets seminar om intelligente investeringer den 5. juni.

Er du interesseret i at lære mere om intelligente investeringer i forebyggelse og sundhedsfremme? Så tilmeld dig EuroHealthNets gratis seminar i Bruxelles den 5. juni.

Stigningen i kroniske sygdomme og ulighed i sundhed, og de dertilhørende årsager, udgør en udfordring for sundhedssystemerne i Europa. Investeringer i sundhed er en effektiv måde at takle disse udfordringer, men der er mange faktorer at tage stilling til, hvis man ønsker at optimere investeringer og finansiering af sundhed.

Hvilke specifikke initiativer medlemsstater kan tage for at investere i forebyggelse fremfor blot behandling? Hvordan sikrer man optimal anvendelse af de tilgængelige ressourcer?

Disse spørgsmål og mange flere vil EuroHealthNet besvare på deres seminar ”Smart Investments? Let’s talk prevention. Innovative financing and investments for health promotion” som afholdes i Bruxelles den 5. juni 2018. På seminaret deltager blandt andet sundhedsmedarbejdere fra EU’s institutioner og medlemslande, samt interessenter fra sundhedssektoren, hvor de vil adressere strategiske investeringer i forebyggelse og sundhedsfremmende initiativer.

Se programmet her, læs mere om eventet her og tilmeld dig ved at kontakte Xenia Lauritsen hurtigst muligt, hvis du vil være sikker på at få en plads.

Kort om EuroHealthNet

EuroHealthNet er et non-profit-partnerskab mellem organisationer, agenturer og lovbestemte organer, der arbejder med offentlig sundhed, sygdomsforebyggelse, fremme af sundhed og at reducere ulighed i sundhed.

  • Var denne artikel nyttig?
  • Ja   Nej