LogoGC

greatercopenhagen_logo_white_rgb

Er din teknologiske løsning for ældre en prisvinder?

Arbejder du med innovative løsninger på sundhedsområdet, som er målrettet ældre borgeres sundhed og trivsel, så har du nu mulighed for at vinde en Silver Economy Award og få en masse opmærksomhed om dit arbejde.

Silver Economy Awards, som er drevet af SEED-projektet under Horizon2020, vil gerne hjælpe med at gøre opmærksom på ICT-løsninger, der gavner ældre europæiske borgere. Har du udviklet en app, en intelligent seng eller en elektronisk ble, der kan forbedre livskvaliteten for ældre, som støtter lokale og regionale myndigheder til at forbedre deres ydelser for ældre eller skaber nye erhvervsmuligheder, så er det måske din løsning Silver Economy Awards søger.

Vinderen får omtale og reklame for deres arbejde via Europa-Kommissionen og SEED-partnerne. Dette sker online, i diverse medier, nyhedsbreve og andet promoverende materiale. Vinderen får også muligheden for at præsentere sit produkt ved prisoverrækkelsesceremonien i foråret. Derudover vil du få god mulig for, ved ceremonien, at møde offentlige, regionale og lokale myndigheder, brugere og andre entreprenører og derigennem skabe opmærksomhed på dit arbejde.

Priserne er fordelt på tre kategorier: offentlige institutioner, non-profit organisationer og for-profit organisationer.

NY DEADLINE: Der er åbent for tilmeldinger indtil den 10. december, 2017. Ansøg via Silver Economy Awards’ hjemmeside.

Læs mere om projektet her

Følg desuden Silver Economy Awards på Twitter @SilverEconomyAwards

 

  • Var denne artikel nyttig?
  • Ja   Nej