LogoGC

greatercopenhagen_logo_white_rgb

Få hjælp til at søge støtte til projekter i din virksomhed

Næstved Erhverv slår den 17. september dørene op til et finansseminar, der stiller skarpt på mulighederne at hente finansiering hjem til forskellige projekter.

De fleste virksomheder kender det. De fleste har spændende projekter i skrivebordsskuffen. I en del tilfælde kan der søges offentlig medfinansiering til dem. Udfordringen ligger i at få et overblik over mulighederne og taget hul på processen.

Næstved Erhverv inviterer derfor til et seminar, hvor der er præsentationer af de mest relevante former for erhvervsstøtte. Der er oplæg fra repræsentanter for ordningerne og adgang til at tale med dem på tomandshold. Herudover fortæller teknologivirksomheden Addifab fra Jyllinge om deres erfaringer med projektfinansiering.

Seminaret præsenterer nogle af de mest relevante støtteordninger. De muligheder, der præsenteres, falder inden for følgende to temaer:

Produktion og teknologi: Der findes ordninger, der relaterer sig til virksomheders udvikling af ny teknologi og optimering af produktionsprocesser. Det drejer sig blandt andet om InnoBooster under Innovationsfonden, der støtter produktudvikling i virksomheder, teknologimidlerne i EU og programmet Scale-up Denmark med sparring om finansiering af vækstprojekter.

Eksport og internationalisering: For virksomheder, der vil i gang med eksport og internationale projekter, er der også hjælp at hente. Nordisk Projekteksportfond giver støtte til markedsundersøgelser uden for EU, Trade Council tilbyder tilskud til rådgivning om eksport og Danmarks Eksportkredit har finansierings- og forsikringsløsninger til eksport.

Mødet starter med et oplæg af virksomheden Addifab fra Jyllinge, derarbejder med udvikling af 3D-printere og tidligere har fået støtte fra de offentlige erhvervsprogrammer. Addifab vil fortælle om deres erfaringer med projektfinansiering.

Hvad? 

Seminar for alle interesserede om EU-støttemuligheder til projekter i virksomheder.

Hvor?

Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Ny Ridehus
Grønnegade 10
4700 Næstved

Hvornår?

Mandag den 17. september 2018, kl. 14.00-18.00

Hvordan?

Tilmelding inden den 13. september på Næstved Erhvervs hjemmeside

Det er gratis at deltage.

  • Var denne artikel nyttig?
  • Ja   Nej