LogoGC

greatercopenhagen_logo_white_rgb

Få svar på spørgsmål til dit næste Interreg Nordsø-projekt

Fra den 2. januar til den 8. april 2019 er der åben for interessetilkendegivelser i Interreg Nordsø-programmet. Sekretariatet inviterer til webinar den 27. november, hvor der vil være mulighed for at stille sprørgsmål til den aktuelle indkaldelsesrunde.

Fra den 2. januar til den 8. april er det igen muligt at indsende interessetilkendegivelser til Interreg Nordsø-programmet. Inden en fuld ansøgning til Interreg Nordsøen kan sendes ind, skal sekretariatet have modtaget og godkendt en interessetilkendegivelse. Interessetilkendegivelsen giver styringskomiteen mulighed for at undersøge om det specifikke projekt passer ind i Interreg-programmet, samt om de partnere, aktiviteter, budget og resultater projektet er bygget op omkring, er realistiske. Læs mere om interessetilkendegivelse her.

Dette webinar vil vare cirka 30 minutter og vil primært bestå af en introduktion til denne indkaldelse og en spørgerunde. Sekretariatet sidder klar til at svare på alle slags spørgsmål om eksempelvis finansiering, format og indhold i forbindelse med en interessetilkendegivelse. Selve introduktionen vil foregå på engelsk, mens spørgerunden afvikles på Dansk.

Læs mere og tilmeld dig webinaret her.

Kort om indkaldelsen

Interreg Nordsøen har følgende fire prioriteter; Erhvervsfremme for SMV, grøn innovation, bæredygtig udvikling og bæredygtig transport. Læs om Interreg Nordsøen her.

Indkaldelse for interesse tilkendegivelse

  • 2. januar – 8. april 2019

Webinar

  • Afholdes den 27. november kl. 10
  • Var denne artikel nyttig?
  • Ja   Nej