LogoGC

greatercopenhagen_logo_white_rgb

Lær om at tiltrække investorer til dit sundhedsinnovationsprojekt

Er du interesseret i at tiltrække investorer og at lære mere om, hvordan de tænker, og hvad de leder efter? Så registrer dig til AAL2Business’ webinar om at tiltrække investorer den 24. april.

Er du interesseret i at tiltrække investorer og at lære mere om, hvordan de tænker, og hvad de leder efter? Så registrer dig til AAL2Business’ webinar om at tiltrække investorer den 24. april kl. 14:00.

Der er mange faktorer man skal indberegne, når man ønsker at få sin sundhedsteknologiske løsning ud på markedet. Hvordan laver man en god forretningsmodel? Er der et tilgængeligt netværk af investorer, som kan hjælpe med funding til projektet, eller kan man endda bygge et selv?

Det kan AAL2Business hjælpe med. Den 24. april 2018 afholdes webinaret ” How to Attract Investors: A Subjective Guide to the Mindset of Investors and their Requirements”, hvor præsidenten for European Business Angels Network (EBAN) Candace Johnson vil fortælle, hvordan du kan tiltrække investorer til dit sundhedsprojekt. Samtidig vil hun give indsigt i, hvordan investorer tænker, og hvilke essentielle dele af din business, de vurderer.

Registrer dig online her.

Kort om AAL2Business

AAL2Business er et støtteprogram under AAL, Region Sjælland er ikke en del af AAL-programmet, men vi har dog mulighed for at deltage på deres webinar, der er rettet mod at hjælpe nye sundhedsløsninger ud på det europæiske marked. Et af hovedformålene med programmet er at hjælpe firmaer med deres forretningsudvikling og kommercialisering.

  • Var denne artikel nyttig?
  • Ja   Nej