LogoGC

greatercopenhagen_logo_white_rgb

Skal du være med i det næste EU-projekt om bioøkonomi?

Sammen med partnerne i Umbrella-projektet inviterer Guldborgsund Kommune til konference i Sverige for at skabe bioøkonomi-projekter.

Som led i Umbrella-projektet, hvor Guldborgsund Kommune sammen med fire organisationer fra Sverige, Litauen og Polen udbreder viden og knowhow om de muligheder EU-støtte og projekter, afholder de konference i Sverige om projektmuligheder inden bioøkonomi.

Udover at styrke internationale relationer og udvikling af nye projektideer, så er et af hovedformålene med konferencen at afsøge mulige projektideer og ansøgninger til den næste ansøgningsrunde inden for Interreg South Baltic-programmet, hvor der stadig er midler til projekter inden for bioøkonomi.

Deltagelse ved konferencen er gratis, og der vil være mulighed for at møde fagpersoner inden for bioøkonomi, Interreg South Baltic-sekretariatet og en række øvrige personer med stor erfaring med EU-projekter.

 

Flere EU-projekter til regionen

Umbrella-projektet skal gennem undervisning og rådgivning samt gennemførelse af internationale workshops og studieture i den sydøstlige del af Østersøen, udbrede viden og knowhow om de muligheder, der ligger i Interreg-programmet South Baltic.

Guldborgsund Kommune skal således støtte, at flere kommuner, institutioner, foreninger og erhvervsaktører i Region Sjælland og på Bornholm deltager i EU-projekter, særligt under South Baltic programmet, men også under andre EU-programmer.

Projektet kom i stand gennem en henvendelse fra South Baltic-programmet, der ønskede at få en bredere og øget deltagelse i South Baltic programmet. I Danmark var det Guldborgsund Kommune, der via en udpegning i KKR Sjælland tilbød at stå for denne informations- og støtteindsats.

 

Hvad?

South Baltic Sea conference:

Bioeconomy – agricultural and fishery challenges for the future

Hvor?

Kalmarsalen

Skeppsbrogatan 49

392 31 Kalmar

Sverige

Hvornår?

18.-19. september 2018

Hvordan?

Tilmelding sker på Umbrella-projektets hjemmeside, hvor der også er yderligere information om konferencen.

  • Var denne artikel nyttig?
  • Ja   Nej