LogoGC

greatercopenhagen_logo_white_rgb

Sociale medier

Både ZealandDenmark og de enkelte medarbejdere er aktive på de sociale medier. Se her, hvordan du følger os, deltager i debatter og får nyt fra os direkte på Facebook, Twitter og Linkedin.

 

FB-f-Logo__blue_72Facebook

På ZealandDenmarks Facebook-profil serverer vi naturligvis nyheder fra kontoret og Sjælland EU Nyt. Vi lægger desuden reportager og billeder fra interessante begivenheder. Vi gør opmærksom på relevante arrangementer, og vi opfordrer til kommentarer og debat om aktuelle emner.

Find os ved at søge på Region Sjælland i EU eller på facebook.com/zealanddenmark.

 

Twitter_logo_blueTwitter

På vores Twitter-profil @ZealandDK skriver vi primært på engelsk og indgår i dialog med aktører og interessante menensker i Europa. Vi bruger den til at gøre opmærksom på EU-støttemuligheder og projektforslag, til at vise resultater af vores arbejde og tilstedeværelse ved forskellige events og til at tweete og retweete artikler og debatter med relevans for dig som aktør.

Derudover er der de enkelte medarbejderes egne Twitter-profiler, som du kan finde sammen med deres kontaktoplysninger på vores medarbejderside.

 

 Linkedin

På vores Linkedin-profil skriver vi både på engelsk og dansk. Vi gør opmærksom på vores egne artikler og tiltag, men vi holder også øje og opdaterer vores følgere mere generelt om sager, der har sjællandsk relevans.

Find os ved at søge på ZealandDenmark eller her.

 

Vi glæder os til at møde dig derude!