LogoGC

greatercopenhagen_logo_white_rgb

Projektrådgivning på Sjælland

ZealandDenmark samarbejder med en række organisationer, der kan hjælpe dig med at søge funding til et projekt, fra EU såvel som nationale fonde. Her kan du se de vigtigste.

 

CAPNOVA hjælper virksomheder og organisationer i Region Sjælland med at finde vej gennem junglen af finansieringsmuligheder og netværk. CAPNOVA kan eksempelvis vejlede om, hvordan større regionale konsortier kan håndtere ansøgningsprocedurer og finde partnere, som kan være med til at realisere projektet.

Væksthus Sjælland i Vordingborg har godt 15 vækstkonsulenter, der er klar til at rådgive sjællandske vækstvirksomheder. Det er endda gratis. Konsulenterne kan sparre med dig for at få lagt vækstplaner, som du siden selv skal sørge for at få ført ud i livet. De har også kendskab til national og international funding.

Gate 21 samler og forbinder interessenter på energiområdet, heriblandt de 46 kommuner i Region Sjælland og Region Hovedstaden, RUC og DTU. Gate 21 er løbende involveret i EU-projekter.

Netværk for danske organisationer, der kan rådgive om EU-funding til forskning og innovation. Koordineret af Styrelsen for Forskning og Innovation.